Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16082
Title: Специфіка побутування етнографічних ідеологем колоніального та антиколоніального дискурсів у творенні образу українського світу повістей Івана Нечуя-Левицького.
Authors: Лопушан, Тетяна Володимирівна
Keywords: ідеологема
колоніальний дискурс
антиколоніальний дискурс
образ світу
проза
Іван Нечуй-Левицький
Issue Date: 2022
Publisher: Ліверпуль
Citation: Лопушан Т. Специфіка побутування етнографічних ідеологем колоніального та антиколоніального дискурсів у творенні образу українського світу повістей Івана Нечуя-Левицького. International scientific innovations in human life. Proceedings of the 11th International scientific and practical conference. Cognum Publishing House. Manchester, United Kingdom. 2022. Pp. 743-749.
Abstract: У статті проаналізовано особливості творення та побутування основних ідеологем колоніального та антиколоніального дискурсів в українському літературному просторі ХІХ століття. Для аналізу обрано прозовий доробок Івана Нечуя-Левицького, у якому особливо виразно представлені домінантні риси означених дискурсів в їхній синхронії та діахронії.
Description: https://sci-conf.com.ua/xi-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiya-international-scientific-innovations-in-human-life-8-10-june-2022-goda-manchester-velikobritaniya-arhiv/.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16082
Appears in Collections:Факультет філології та журналістики

Files in This Item:
File SizeFormat 
INTERNATIONAL-SCIENTIFIC-INNOVATIONS-IN-HUMAN-LIFE-8-10.06.22.pdf993,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.