Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16111
Назва: Адаптація підходу CDIO у вітчизняну систему професійної підготовки майбутніх інженерів
Автори: Грiтченко, Анатолiй Григорович
Ключові слова: професійна підготовка майбутніх інженерів
підхід CDIО
міждисциплінарний зв'язок
загальноінженерні дисциплін
Дата публікації: 2020
Видавництво: Сolloquium-journa
Бібліографічний опис: Грітченко А.Г. Адаптація підходу CDIO у вітчизняну систему професійної підготовки майбутніх інженерів. Colloquium-journal: Pedagogical sciences. Warszawa, Polska, 2020. №27 (79). 11-15 р.
Короткий огляд (реферат): У статті оцінюються можливості впровадження підходу CDIO, спрямованого на розвиток необхідних якостей фахівця 21 сторіччя, які визначають його здатність ефективно діяти в умовах мінливості та невизначеності, у процес професійної підготовки сучасного інженера вітчизняними закладами вищої освіти. Наведено способи інтеграції у навчальний план дисциплін, спрямованих на реалізацію підходу CDIO, таким чином, щоб підготовка майбутніх інженерів, які демонструють гнучкість, здатність винаходити, генерувати та впроваджувати інноваційні ідеї та технології, починалася з фундаментальних дисциплін, підкреслюючи інженерні основи, та забезпечила їх викладання у контексті реальних систем, процесів і продуктів з вирішенням актуальних інженерних проблем.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16111
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf1,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.