Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16148
Назва: Вектори соціального захисту людей похилого віку
Автори: Полєхіна, Вікторія Миколаївна
Гайдамашко, Ірина Аркадіївна
Ключові слова: соціальний захист
геронтологічні проблеми
підготовка соціальних працівників
медична допомога
державна політика щодо громадян похилого віку
соціальна допомога
Дата публікації: 18-жов-2022
Видавництво: Scientific Collection «InterConf+»
Бібліографічний опис: Полєхіна, В., & Гайдамашко, І. (2022). Вектори соціального захисту людей похилого віку. Scientific Collection «InterConf+», (26(129), 119–126.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто теоретичні основи проблеми старіння населення в Україні,аспекти державної політики стосовно літніх людей, у зв'язку зі збільшенням тривалості життя людини помітно зріс інтерес до геронтологічних проблем; актуальності та доцільності наукове дослідження процесу надання геронтологічних послуг в діяльності соціальних служб України. Зокрема, важливого значення набуває ефективність діяльності соціальних працівників, що актуалізує проблему якісної підготовки таких фахівців у вищих закладах освіти України. Слід зауважити, що закріплення права на соціальний захист в Основному Законі зумовило виникнення дискусії у наукових колах стосовно визначення поняття «соціальний захист». Проблема розуміння терміна «соціальний захист» ускладнюється, в першу чергу, відсутністю його легітимного визначення, а також неоднозначним використанням цього поняття у законодавстві, що обумовлює його різне змістовне наповнення представниками юридичної науки.
Опис: https://archive.interconf.center/index.php/2709-4685/article/view/1487/1515
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16148
ISSN: 2709-4685
Розташовується у зібраннях:Видання бібліотеки

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
12.pdf361,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.