Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16377
Назва: | Значення аромамаркетингу та маркетингу смаку для просування туристичного продукту |
Автори: | Барвінок, Наталія Володимирівна |
Ключові слова: | Туризм аромамаркетинг маркетинг смаку просування турпродукту туристична індустрія заклади індустрії гостинності |
Дата публікації: | 28-кві-2023 |
Видавництво: | Луцьк: Вежа-Друк |
Бібліографічний опис: | Барвінок Н. В. Значення аромамаркетингу та маркетингу смаку для просування туристичного продукту. Якість та безпечність товарів: матеріали VІІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (28 квітня 2023 року) Луцьк: Вежа-Друк, 2023. С. 162-164. |
Серія/номер: | УДК;659.127.41 |
Короткий огляд (реферат): | Аромамаркетинг та маркетинг смаку як різновиди сенсорного маркетингу відіграють важливу роль у просуванні туристичного продукту, створюючи приємні асоціації у туристів із туристичними подорожами. Варто зауважити, що інноваційні підходи та спрямування до використання туристичними фірмами сенсорного маркетингу, позитивно впливає на підвищення продажів туристичного продукту |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16377 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Барвінок_Значення аромамаркетингу.pdf | 449,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.