Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16396
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бербец, Тетяна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-26T06:26:00Z | - |
dc.date.available | 2024-04-26T06:26:00Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Технологічний практикум (технологія обробки харчових продуктів) : навч. посіб. / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини, Каф. технологічної освіти ; уклад. Т. М. Бербец. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2020. – 165 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16396 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику з дисципліни «Технологічний практикум (технологія обробки харчових продуктів)» міститься стислий опис технологій приготування страв національної кухні, технологічних особливостей обробки сировини та приготування харчових продуктів та методичні рекомендації реалізації змісту дисципліни у фаховій підготовці, і проведення навчальних занять. Посібник призначений для фахової підготовки студентів закладів вищої та професійно- технічної освіти, яким за освітньою програмою передбачено вивчення технології обробки харчових продуктів. | uk_UA |
dc.publisher | Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ" | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК;664(076) | - |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | технологій приготування страв | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРАКТИКУМ (технологія обробки харчових продуктів) | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Бербец_Т._М._14.12.2020.pdf | 2,62 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.