Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16396
Title: ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРАКТИКУМ (технологія обробки харчових продуктів)
Authors: Бербец, Тетяна Миколаївна
Keywords: технологія
харчові продукти
технологій приготування страв
сировина
Issue Date: 2020
Publisher: Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ"
Citation: Технологічний практикум (технологія обробки харчових продуктів) : навч. посіб. / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини, Каф. технологічної освіти ; уклад. Т. М. Бербец. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2020. – 165 с.
Series/Report no.: УДК;664(076)
Abstract: У навчальному посібнику з дисципліни «Технологічний практикум (технологія обробки харчових продуктів)» міститься стислий опис технологій приготування страв національної кухні, технологічних особливостей обробки сировини та приготування харчових продуктів та методичні рекомендації реалізації змісту дисципліни у фаховій підготовці, і проведення навчальних занять. Посібник призначений для фахової підготовки студентів закладів вищої та професійно- технічної освіти, яким за освітньою програмою передбачено вивчення технології обробки харчових продуктів.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16396
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File SizeFormat 
Бербец_Т._М._14.12.2020.pdf2,62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.