Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16403
Назва: Соціальна педагогіка
Інші назви: Соціальна педагогіка
Автори: Кравчук, Неля Павлівна
Ключові слова: соціально-педагогічні механізми
адаптація людини до соціокультурного середовища
екстремальні ситуації
суспільство
Дата публікації: 2021
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Кравчук Н. П. Соціальна педагогіка: навч.-метод. посіб. для студ. спец. 012 (Дошкільна освіта) / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; уклад. Н. П. Кравчук. Умань : Візаві, 2021. 228 с.
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичному посібнику висвітлено загальні питання становлення та розвитку соціальної педагогіки як галузі педагогічної науки, що вивчає закономірності соціально-культурної адаптації людини, групи, суспільства з метою гармонізації, гуманізації їх взаємовідносин на внутрішньо-, між- та надособовому рівні. Представлено методичні рекомендації до виконання індивідуальних дослідницьких завдань, самостійної роботи та практичних робіт з соціальної педагогіки, методи педагогічного дослідження та тестові завдання. Даний посібник відображає сучасні тенденції основних принципів інтегральної підготовки студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта педагогічних вузів та коледжів, а також розрахований на практичних працівників закладів дошкільної освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16403
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Соціальна педагогіка.pdf265,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.