Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16412
Назва: Академічна риторика
Автори: Сивачук, Наталія Петрівна
Циганок, Оксана Олександрівна
Санівський, Олександр Михайлович
Ключові слова: академічна риторика
ораторське мистецтво
студенти-магістранти
комунікативно-мовленнєва компетенція
Дата публікації: 2022
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Сивачук Н., Санівський О., Циганок О. Академічна риторика: навч.-метод. посіб. Умань: ВПЦ «Візаві», 2022. 376 с.
Серія/номер: УДК;808(075.8)
ББК;83.7я73
Короткий огляд (реферат): Поява будь-якого популярного видання, навчального посібника чи підручника з риторики, а особливо орієнтованого на студентів-магістрантів, – це неабияка подія в педагогічній освіті й науці. Посібник «Академічна риторика» розкриває потенційні можливості науки про ораторське мистецтво для самореалізації та самопрезентації особистості студента, сприяє формуванню його комунікативно-мовленнєвої компетенції. Зміст посібника вміщує тематику лекційних, практичних та лабораторних занять, завдання для самостійної роботи, індивідуальні навчально-дослідні завдання, словник основних риторичних термінів, список літератури (основної та додаткової), хрестоматію. Окремої уваги заслуговує розділ, в якому розглянуто мовленнєво-мовні аспекти у процедурі захисту наукової роботи, зокрема кандидатської дисертації. Відтак посібник стане в нагоді студентам-магістрантам, які мають намір зайнятися науковою роботою та продовжити навчання в аспірантурі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16412
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Підручник з академічної риторики 2022.pdf3,39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.