Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16670
Назва: Географія людської діяльності: навч.-метод. посіб. для студ. природ.-географ. ф-ту.
Автори: Максютов, Андрій Олексійович
Ключові слова: Географія людської діяльності
Географія
Методичні знання
Просторовий підхід
Дата публікації: жов-2020
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Максютов А.О. Географія людської діяльності: навч.-метод. посіб. для студ. природ.-географ. ф-ту. Умань: Візаві, 2020. 181 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник створений відповідно до новітніх поглядів на географію людської діяльності, як інтегральну дисципліну, що поєднує предметний і просторовий підходи до теоретичних і методичних знань, необхідних вчителю у викладанні географії в загальноосвітній школі. У посібнику послідовно викладені теоретико-методологічні основи географії людської діяльності; історія формування та розвитку; сучасні тенденції та концепції розвитку географії людської діяльності; традиційні та нові види господарської діяльності окремих регіонів; основні риси громадського та сімейного побуту; основні пам’ятки історії та культури в межах окремого регіону; основні географічні та історичні відомості про регіон; сучасний стан і проблеми географії людської діяльності в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16670
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
0.pdf945,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.