Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16869
Назва: Теоретичні засади конкурентоспроможності підприємства
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Лазаренко, Олександра Володимирівна
Ключові слова: підприємство
глобалізація
конкуренція
конкурентоспроможність
конкурентні переваги
управління
Дата публікації: 24-кві-2024
Видавництво: Херсон : ХДАЕУ
Бібліографічний опис: Богашко О. Л., Лазаренко О. В. Теоретичні засади конкурентоспроможності підприємства. Підприємництво, облік та фінанси: сучасний стан й перспективи повоєнного відродження : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Херсон - Кропивницький, 24 квітня 2024р.). – Херсон : ХДАЕУ, 2024. С. 295–299.
Серія/номер: УДК;330.341.1:658
Короткий огляд (реферат): Забезпечення конкурентоспроможності підприємства є критичною умовою для його тривалого та успішного функціонування в динамічному і невизначеному зовнішньому середовищі. Це вимагає практичного застосування теорії конкурентоспроможності підприємства, яка буде базою для формування систем управління конкурентоспроможністю на рівні кожного окремого суб’єкта підприємництва. Проте існування не одного десятка теорій конкурентоспроможності ускладнює цей процес. Серед причин такого розмаїття варто виокремити не лише відсутність єдиного універсального трактування конкурентоспроможності, але й суперечливість між існуючими визначеннями цього поняття. Тому актуальною є інтерпретація конкурентоспроможності з урахуванням багатоаспектності цього явища, а також основних положень теорії систем.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16869
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Teoretychni_zasady.pdf1,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.