Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16894
Назва: РОЗВИТОК ДІЛОВОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ
Інші назви: РОЗВИТОК ДІЛОВОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ
Автори: Барвінок, Наталія Володимирівна
Ключові слова: туризм
діловий туризм
ділові центри України
проблеми ділового туризму
Дата публікації: 21-тра-2024
Видавництво: Умань: Візаві
Бібліографічний опис: Барвінок Н. В., Шерегеда О. М. Розвиток ділового туризму в Україні в сучасних умовах. Актуальні питання розвитку економіки: світові та національні аспекти: матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Умань, 21 трав. 2024 р.) Умань : Візаві, 2024. С. 220-224.
Серія/номер: УДК;33(477+100)](06)
Короткий огляд (реферат): Для сприяння розвитку ділового туризму в Україні важливо приділити увагу комплексному підходу, який охоплює різноманітні аспекти галузі. По перше, необхідно активно інвестувати у розвиток бізнес-інфраструктури, зокрема, будівництво та модернізацію конференц-центрів, виставкових комплексів та бізнес-готелів, що стане основою для успішної організації та проведення ділових заходів. Далі, урядова підтримка у вигляді спрощеного 224 візового режиму та стимулювання інвестицій у туристичну галузь є необхідною для залучення більшої кількості бізнес-туристів. До того ж, ефективні маркетингові та рекламні кампанії, спрямовані на просування України як привабливої ділової дестинації, мають велике значення для залучення нових клієнтів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16894
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Барвінок_Шерегеда_Тези.pdf617,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.