Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16957
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛюльченко, Вячеслав-
dc.contributor.authorСулейманова, Л-
dc.contributor.authorХалимов, У-
dc.date.accessioned2024-08-13T11:18:50Z-
dc.date.available2024-08-13T11:18:50Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationВ. Люльченко, Л. Сулейманова, У. Халимов Поняття санітарно-гігієнічна компетентність інженера-педагога харчового профілю. Вісник Українсько-туркменського культурно-освітнього центру : міждисциплінарний науковий збірник. Умань : Візаві, 2019. – С. 211-215.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16957-
dc.publisherУмань, Візавіuk_UA
dc.subjectГігієнаuk_UA
dc.subjectсанітаріяuk_UA
dc.titleПоняття санітарно-гігієнічна компетентність інженера-педагога харчового профілюuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Люльченко Теза.docx23,99 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.