Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/10191
Назва: Об’єкти геотуризму Гайворонського району Кіровоградської області як чинник привабливості території
Автори: Ситник, Олексій Іванович
Хлевнюк, Ольга Яківна
Ніколаєвський, Вячеслав Петрович
Ключові слова: геотуризм
геологічні та геоморфологічні об’єкти
родовища
кар’єри
гідрологічні споруди
дороги
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Ситник Олексій, Хлевнюк Ольга, Ніколаєвський Вячеслав Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України» // Збірник наукових праць. – Кропивницький. – ЛА НАУ, 2018. – 386 с.
Серія/номер: УДК;911.9
Короткий огляд (реферат): Важливим завданням популяризації геотуристичних об'єктів є включення їх до маршрутів міжнародного туризму. Щодо Гайворонського району Кіровоградської області, то упродовж останніх років розвитку туризму приділяється значна увага, але не стосовно геотуристичних атракцій. Екскурсії геологічними та геоморфологічними об'єктами проводяться переважно для фахівців, студентів геологічних та географічних спеціальностей. Гайворонщина, на нашу думку, досить приваблива для організації геотуристичних екскурсій. Вони будуть змістовними, насиченими достатньою кількістю цікавого і різнопланового матеріалу. Можна одночасно вивчити історію краю та його сьогодення. А розвинена інфраструктура (наявність готелів, закладів громадського харчування, зручне транспортне сполучення) є вагомим чинником розвитку туризму в регіоні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/10191
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірник конференції з туризму Кропивницький-2018-pages-1-3,6,370-380,387.pdf4,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.