Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1124
Назва: МОДЕЛЬ ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ГЕОГРАФІЇ В ПРОЦЕСІ ТУРИСТСЬКО-КРАЄЗНАВЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
Автори: Максютов, Андрій Олексійович
Ключові слова: патріотичне виховання,
компоненти
патріотичне виховання,
структурно-функціональна модель,
компоненти.
принципи, .
методи,
засоби,
Дата публікації: 2013
Видавництво: Видавничий відділ Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького
Бібліографічний опис: патріотичне виховання, структурно-функціональна модель, компоненти. принципи, методи, засоби, критерії та показники патріотичного виховання.
Максютов А.О. Модель патріотичного виховання майбутніх учителів географії в процесі пошукової туристсько-краєзнавчої діяльності / А.О. Максютов // Вісник Черкаського університету. Серія «Педагогічні науки». – 2013. – Вип. 1. – С. 67–71.
Короткий огляд (реферат): У статті теоретично обгрунтовано структурно-функціональну модель патріотичного виховання майбутніх учителів географії засобами туристсько-краєзнавчої роботи, що відображає взаємодію його компонентів (цінністно - орієнтаційний, мотиваційний, когнітивний, особистісний, практичний): принципів (гуманізації демократизації, природо відповідності, культуро відповідності та педагогічної доцільності), форм, методів, засобів і функцій туристсько-краєзнавчої діяльності. З’ясовано і обґрунтовано що туристсько-краєзнавча діячьність є обов’язковим елементом практичної підготовки майбутнього вчителя географії. Вказано на те, що актуальною науковою проблемою є не лише розкриття змісту патріотичного виховання як соціальної проблему, але і перевірка ефективності педагогічних умов патріотичного виховання майбутніх учителів географії в процесі туристсько-краєзнавчої роботи, а це можна науково здійснити в результаті обгрунтування моделі патріотичного виховання майбутніх учителів географії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1124
ISSN: 2076-586Х
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
_docx.pdf433,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.