Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1627
Назва: Упровадження ідей середовищного підходу в практичну підготовку майбутніх учителів
Автори: Ярошинська, Олена Олександрівна
Ключові слова: середовищний підхід
практична підготовка
професійна підготовка майбутніх учителів
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків : ФОП Шейніна О.В.
Бібліографічний опис: Практично-професійна підготовка студентів у системі вищої освіти: проблеми та шляхи вдосконалення : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 7−8 грудня 2011 р. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Державна наукова установа «Інститут інноваційних технологій та змісту освіти» Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України [та ін.]. − Харків : ФОП Шейніна О.В., 2011.
Короткий огляд (реферат): У зарубіжній та вітчизняній науковій літературі та практиці в останні роки актуалізувалася проблема впровадження ідей середовищного підходу. Це пов’язано з тим, що середовище як постійне джерело поповнення особистісного досвіду, знань є тим об’єктивним фактором, який визначає життєві установки, спрямованість, характер потреб, інтересів, ціннісних орієнтацій, реальну поведінку та процес самовизначення й самореалізації особистості. А впровадження ідей середовищого підходу в професійну підготовку також приводить в дію механізм професійного зростання фахівця у відповідності до створеної власної траєкторії саморозвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1627
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yaroshynska O., Uprovadzhennia idei seredovyshchnoho pidkhodu.pdf117,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.