Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2424
Title: Методичні рекомендації щодо написання та оформлення контрольних робіт для студентів заочної та дистанційної форм навчання
Authors: Священко, Зінаїда Василівна
Keywords: контрольні роботи
методичні поради
заочна та дистанційна форми навчання
Issue Date: 2014
Publisher: Умань : ВПЦ «Візаві»
Citation: Методичні рекомендації щодо написання та оформлення контрольних робіт для студентів заочної та дистанційної форм навчання / З.В. Священко, О.О. Кунецька. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2014. – 75 с.
Abstract: Методичні рекомендації укладено відповідно до Положення про контрольні роботи студентів заочної форми навчання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Вони містять методичні поради щодо написання, оформлення та порядку зарахування контрольних робіт для студентів заочної та дистанційної форм навчання. Посібник містить також методичні рекомендації щодо роботи з навчальною і науково-методичною літературою, тематику контрольних робіт. Наявність цієї інформації допомагатиме студентам своєчасно і якісно виконувати контрольні роботи з дисциплін, передбачених навчальним планом. Видання розраховане на студентів історичних факультетів заочної та дистанційної форм навчання.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2424
Appears in Collections:Історичний факультет

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metodychni_rekomendatsii_shchodo_napysannia_ta_oformlennia_kontrolnykh_robit_.pdf741,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.