Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2539
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХлистун, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorСолтик, Я.В.-
dc.contributor.authorНегоденко, В.С.-
dc.date.accessioned2014-11-18T19:01:35Z-
dc.date.available2014-11-18T19:01:35Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationhttp://economics.opu.ua/files/archive/2013/No5/46-54.pdfuk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2539-
dc.description.abstractПроаналізовано специфіку і характер виникнення кризових явищ в галузі харчової промисловості вітчизняного АПВ. Сформульовані ключові принципи формування механізму антикризового захисту, які враховують сучасні реалії і загрозливі тенденції розвитку галузі.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesУДК;631.15: 330.33.01: 631.11-
dc.subjectмеханізм антикризового управління, харчова промисловість, агропромислове виробництво, кризові явища, антикризовий менеджмент.uk
dc.titleКОНЦЕПТУАЛЬНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМУ АНТИКРИЗОВОГО УПРАВЛІННЯ ГАЛУЗЗЮ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ АПВuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
46-54.pdf726,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.