Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2539
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хлистун, Ольга Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Солтик, Я.В. | - |
dc.contributor.author | Негоденко, В.С. | - |
dc.date.accessioned | 2014-11-18T19:01:35Z | - |
dc.date.available | 2014-11-18T19:01:35Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | http://economics.opu.ua/files/archive/2013/No5/46-54.pdf | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2539 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано специфіку і характер виникнення кризових явищ в галузі харчової промисловості вітчизняного АПВ. Сформульовані ключові принципи формування механізму антикризового захисту, які враховують сучасні реалії і загрозливі тенденції розвитку галузі. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | УДК;631.15: 330.33.01: 631.11 | - |
dc.subject | механізм антикризового управління, харчова промисловість, агропромислове виробництво, кризові явища, антикризовий менеджмент. | uk |
dc.title | КОНЦЕПТУАЛЬНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМУ АНТИКРИЗОВОГО УПРАВЛІННЯ ГАЛУЗЗЮ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ АПВ | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
46-54.pdf | 726,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.