Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2539
Title: | КОНЦЕПТУАЛЬНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМУ АНТИКРИЗОВОГО УПРАВЛІННЯ ГАЛУЗЗЮ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ АПВ |
Authors: | Хлистун, Ольга Анатоліївна Солтик, Я.В. Негоденко, В.С. |
Keywords: | механізм антикризового управління, харчова промисловість, агропромислове виробництво, кризові явища, антикризовий менеджмент. |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | http://economics.opu.ua/files/archive/2013/No5/46-54.pdf |
Series/Report no.: | УДК;631.15: 330.33.01: 631.11 |
Abstract: | Проаналізовано специфіку і характер виникнення кризових явищ в галузі харчової промисловості вітчизняного АПВ. Сформульовані ключові принципи формування механізму антикризового захисту, які враховують сучасні реалії і загрозливі тенденції розвитку галузі. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2539 |
Appears in Collections: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.