Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2539
Title: КОНЦЕПТУАЛЬНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМУ АНТИКРИЗОВОГО УПРАВЛІННЯ ГАЛУЗЗЮ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ АПВ
Authors: Хлистун, Ольга Анатоліївна
Солтик, Я.В.
Негоденко, В.С.
Keywords: механізм антикризового управління, харчова промисловість, агропромислове виробництво, кризові явища, антикризовий менеджмент.
Issue Date: 2014
Citation: http://economics.opu.ua/files/archive/2013/No5/46-54.pdf
Series/Report no.: УДК;631.15: 330.33.01: 631.11
Abstract: Проаналізовано специфіку і характер виникнення кризових явищ в галузі харчової промисловості вітчизняного АПВ. Сформульовані ключові принципи формування механізму антикризового захисту, які враховують сучасні реалії і загрозливі тенденції розвитку галузі.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2539
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46-54.pdf726,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.