Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2607
Назва: Сучасний стан розвитку нормативних баз щодо системи управління безпечністю харчових продуктів
Автори: Швець, Тарас Григорович
Сухенко, Юрій Григорович
Слива, Юлія Володимирівна
Ключові слова: ISO
ДСТУ ISO 22000
Дата публікації: бер-2014
Видавництво: Видавничий центр НУБіП України
Бібліографічний опис: Сучасний стан розвитку нормативних баз
Серія/номер: УДК;614.31.001
Короткий огляд (реферат): Коефіцієнт гармонізації національних стандартів становить 0,56, що є незадовільним.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2607
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Теза-Сучасний стан розвитку нормативних баз.doc37 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.