Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2607
Назва: | Сучасний стан розвитку нормативних баз щодо системи управління безпечністю харчових продуктів |
Автори: | Швець, Тарас Григорович Сухенко, Юрій Григорович Слива, Юлія Володимирівна |
Ключові слова: | ISO ДСТУ ISO 22000 |
Дата публікації: | бер-2014 |
Видавництво: | Видавничий центр НУБіП України |
Бібліографічний опис: | Сучасний стан розвитку нормативних баз |
Серія/номер: | УДК;614.31.001 |
Короткий огляд (реферат): | Коефіцієнт гармонізації національних стандартів становить 0,56, що є незадовільним. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2607 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Теза-Сучасний стан розвитку нормативних баз.doc | 37 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.