Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2740
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Філімонова, Ірина Афанасіївна | - |
dc.date.accessioned | 2014-11-27T12:18:03Z | - |
dc.date.available | 2014-11-27T12:18:03Z | - |
dc.date.issued | 2014-12 | - |
dc.identifier.citation | Філімонова І.А. Процеси та апарати харчових виробництв: Навч.-мет.посібник для самостійної роботи студентів / І.А.Філімонова // – Умань: видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2014. – 105 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2740 | - |
dc.description.abstract | У посібнику подано навчальний матеріал дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв», передбачений робочим навчальним планом для засвоєння студентом в процесі самостійної роботи. Рекомендовано студентам напряму підготовки «Професійна освіта. Харчові технології» денної та заочної форми навчання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ВПЦ "Візаві" | uk |
dc.relation.ispartofseries | УДК 664 (075.8) ББК 36.81я73; | - |
dc.subject | Харчові технології, харчові процеси | uk |
dc.title | "Процеси та апарати харчових виробництв" | uk |
dc.type | TextBook | uk |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Procesu.doc | 2,32 MB | RDF XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.