Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2911
Назва: Формування педагогічних здібностей в системі підготовки майбутнього вчителя хореографії
Автори: Куценко, Сергій Володимирович
Ключові слова: педагогічні здібності
майбутній вчитель хореографії
хореографічне навчання
формування творчого потенціалу
Дата публікації: 28-лют-2014
Видавництво: НПУ імені М.П. Драгоманова
Бібліографічний опис: Куценко С.В. Формування педагогічних здібностей в системі підготовки майбутнього вчителя хореографії / С.В. Куценко // Мистецька освіта в Україні: Проблеми теорії та практики: зб. тез за матеріалами Всеукраїнської науково-методичної конференції семінару. 27-28 лютого 2014 року. – Київ: Вид-во НПУ імені М.П. Драгоманова, 2014. – С. 71-73.
Короткий огляд (реферат): Педагогічні здібності студента-хореографа ґрунтуються на відповідній схильності до педагогічної діяльності. Система фахової підготовки вчителя хореографії передбачає комплексний розвиток його педагогічних здібностей, які найкраще формувати та вдосконалювати в процесі практичної діяльності. Реалізація процесу формування і вдосконалення педагогічних здібностей майбутнього вчителя хореографії відбувається засобами всіх видів аудиторної та позааудиторної роботи в цілісному режимі навчання та виховання. Результатом даної діяльності є висококваліфікований спеціаліст, озброєний комплексом педагогічних здібностей та готовності до здійснення педагогічного процесу в галузі освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2911
Розташовується у зібраннях:Факультет мистецтв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Formuvannia_pedahohichnykh_zdibnostei.pdf141,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.