Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2977
Назва: ПРОБЛЕМА ГЕНДЕРНОЇ СОЦІАЛІЗАЦІЇ ОСОБИСТОСТІ В ЗАРУБІЖНИХ ТА ВІТЧИЗНЯНИХ ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ
Автори: Карнаух, Леся Петрівна
Ключові слова: гендер
стать
соціалізація
особистість
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Карнаух Л.П. Проблема гендерної соціалізації особистості в зарубіжних та вітчизняних психолого-педагогічних дослідженнях /Л.П. Карнаух // Науковий вісник Миколаївського державного педагогічного університету імені В.О. Сухомлинського : збірник наукових праць. / гол. ред. сер. О.М. Пєхота. – Випуск 1.45 (106). – Серія «педагогічні науки»). – Миколаїв, 2014. – С. 54-59.
Серія/номер: УДК;.37.013.42+372
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена аналізу теоретико-концептуальних аспектів гендерної соціалізації особистості в зарубіжних та вітчизняних психолого-педагогічних дослідженнях. Визначено зміст та сутність поняття «гендерна соціалізація» як засвоєння особистістю гендерної культури суспільства, в якому вона живе. Розкрито положення про те, що гендерна соціалізація є основним соціальним процесом, через який здійснюється інтеграція між особистістю та суспільством, розвиток людини від індивідуального до соціального.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2977
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pr_gen_sots_os.pdf230,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.