Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4448
Title: Аналітична оцінка функціонування харчових підприємств як аспект конкурентоспроможності АПК України
Authors: Митяй, Оксана Василівна
Keywords: Конкурентоспроможність АПК
харчова промисловість
продукти харчування
експорт
імпорт
інвестиції
інновації
агропромисловий комплекс
Issue Date: 2015
Publisher: СМП «ТАЙП»
Citation: Митяй О.В. Аналітична оцінка функціонування харчових підприємств як аспект конкурентоспроможності АПК України / О.В. Митяй // Науково-виробничий журнал “Інноваційна економіка”. – 2015. – №3 (58). – С. 21-24.
Series/Report no.: УДК 338.45:664.6(477)
Abstract: Визначена роль харчової промисловості в народногосподарському комплексі України. Виділені позитивні і негативні сторони діяльності підприємств харчової промисловості. Визначені цілі і пріоритети розвитку вітчизняних підприємств харчової промисловості в ринковому середовищі. Встановлено, що оскільки харчова промисловість тісно пов'язана з сільським господарством, є основною технологічною ланкою продовольчого комплексу, то пріоритетне значення в територіальній організації харчової промисловості мають такі економічні чинники, як сировинний, споживчий, транспортний, спеціалізація сільського господарства, науково-технічний прогрес.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4448
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.