Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 101-110 зі 120.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020-11-28ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ НАВЧАННЯ УЧНІВ В УМОВАХ ЗАСТОСУВАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИКоробань, Оксана Валеріївна; Савчук, Світлана Павлівна
2021-04-14ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИКоробань, Оксана Валеріївна; Коцуконь, Оксана Валеріївна
2020-09-14МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО НАВЧАЛЬНОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИКоробань, Оксана Валеріївна
2021-04-14РОЛЬ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ПРОЦЕСІ ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УЧНІВ ЗПТОКоробань, Оксана Валеріївна; Куницький, Богдан Петрович
2021-04-14ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ ВИКОРИСТАННЯ SMART-ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ ЗПТОКоробань, Оксана Валеріївна; Одноочко, Олександр Юрійович
2021-04-14ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ПІДРУЧНИКІВ В СУЧАСНІЙ ОСВІТІКоробань, Оксана Валеріївна; Куніцький, Ярослав Андрійович
2021-04-14МОДЕРНІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ НАВЧАННЯ НА ОСНОВІ ВИКОРИСТАННЯ ЄДИНОГО ІНФОРМАЦІЙНОГО ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩАКоробань, Оксана Валеріївна; Османкулов, Камілжан
2021-04-14ТЕОРЕТИЧНИЙ АСПЕКТ ПОНЯТЬ: ФАХОВА ТА ПРОФЕСІЙНА КОМПЕТЕНТНІСТЬКоробань, Оксана Валеріївна; Тімановська, Ольга Олександрівна
2020-12-04Збірник технологічних карток «Приготування страв з яєць та сиру» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ.Філімонова, Ірина Афанасіївна
2021-05-30Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографіяФілімонова, Ірина Афанасіївна; Гвоздецька, Юлія Василiвна; Ткачук, Станіслав Іванович; Ящук, Сергій Миколайович