Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4673
Title: Використання інформаційних технологій у діяльності ресторанних господарств
Authors: Кожухівська, Раїса Борисівна
Keywords: автоматизація
виробництво
інформаційні технології
інформація
стратегія
цілі
швидкий пошук
інформаційні процеси
автоматизована інформаційна система
обробка даних
Issue Date: 2015
Publisher: ВПЦ "Візаві"
Citation: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Тенденції розвитку готельно-ресторанної індустрії в Україні» 26 листопада 2015 р. / ред. кол. В. О. Стойка та ін. – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві» (Видавець «Сочінський»), 2015. – 261 с.
Abstract: Нині автоматизація виробництва набуває все більшого поширення на підприємствах ресторанного господарства. Інформаційні технології роблять процес організації і управління підприємством ефективніше і легше. Інформаційні технології відіграють неабияке значення у досягненні запланованих результатів та реалізації стратегічних цілей й завдань поточної та майбутньої діяльності. Будь-яка автоматизована інформаційна система – це сукупність інформації, методів, програмно-технічних засобів і спеціалістів, які слугують для обробки даних та прийняття управлінських рішень [2, с. 10]. Таким чином, функціонування автоматизованої інформаційної системи повинне бути спрямоване на підготовку інформації щодо основаних техніко-економічних показників роботи підприємств задля оперативного впливу на результати їх діяльності. Своєчасна, точна, оперативна інформація, отримувана із інформаційних систем, є однією із передумов підвищення ефективності управління підприємством.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4673
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vykorystannia informatsiinykh tekhnolohii .pdf238,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.