Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 421 до 440 з 931
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2018 | Формування компетентностей з охорони праці та безпеки життєдіяльності у майбутніх учителів технологій у процесі фахової підготовки. | Нагайчук, Олена Валеріївна |
2018 | Роль і місце дисципліни «Основи охорони праці» в системі підготовки майбутніх учителів технологій. | Нагайчук, Олена Валеріївна |
2018 | Основні функції проектно-технологічної діяльності як методу та засобу навчання школярів | Нагайчук, Олена Валеріївна |
2018 | Формування розумових умінь учнів у процесі проектно-технологічної діяльності | Нагайчук, Олена Валеріївна |
2018-11 | Формування професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів харчової галузі в процесі практичної підготовки | Дубова, Наталія Вячеславівна; Харитонова, Валентина Василівна |
2018-10-10 | Збірник технологічних карток «Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати» | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
2018-11-15 | Мотиваційно-ціннісне середовище як педагогічна умова формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
2018 | КОМП’ЮТЕРНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ЗАСІБ ВДОСКОНАЛЕННЯ ЗНАНЬ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ З ОСНОВ ОХОРОНИ ПРАЦІ | Кравченко, Леся |
2018 | Development of reciptures of canned smothies made from zucchini and fruits. | Povorozniuk, Inna; Kravchenko, Lesia |
2018 | COMBINATION OF VEGETABLE-FRUIT FORMULATION | Tokar, A.; Matenchuk, L.; Kharchenko, Z.; Haidai, I.; Zahorko, N.; Tarasenko, V.; Verkholantseva, V.; Palianychka, N.; Povorozniuk, Inna; Kravchenko, Lesia |
2017 | РОЛЬ ІНТЕРАКТИВНИХ МЕТОДІВ НАВЧАННЯ В ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ | Кравченко, Леся Василівна |
2017 | ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ | Кравченко, Леся Василівна |
2017 | МОТИВАЦІЯ ЯК ПЕРЕДУМОВА АКТИВІЗАЦІЇ ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УЧНІВ ПТНЗ НА УРОКАХ ОХОРОНИ ПРАЦІ | Кравченко, Леся Василівна |
2018-05 | ХАРАКТЕРИСТИКА ДИДАКТИЧЕСКОГО УРОВНЯ МУЛЬТИМЕДИЙНЫХ ПРОГРАММ УЧЕБНОГО НАЗНАЧЕНИЯ В ПРОЦЕССЕ ТРУДОВОГО ОБУЧЕНИЯ | Хоменко, Людмила Миколаївна |
2018-06-18 | Педагогічна взаємодія як важлива складова професійно-педагогічної компетентності майбутнього вчителя технологій в умовах розвитку інформаційного суспільства | Ящук, Сергій Миколайович |
2018-06-18 | Самостійно-індивідуальна робота у процесі фахової підготовки магістра технологічної освіти як важливий чинник їх професійного зростання. | Ящук, Сергій Миколайович |
2018-06-18 | Концептуальні основи професійної підготовки магістрів технологічної освіти у вищих педагогічних навчальних закладах. | Ящук, Сергій Миколайович |
2018-06-15 | Structure of professional competency of the engineer-pedagogue of the food industry and the effects of professional preparation | Ящук, Сергій Миколайович; Гвоздецька, Юлія Василівна |
2018-03 | ОСОБЕННОСТИ ПРЕПОДАВАНИЯ ТЕКСТИЛЬНОГО МАТЕРИАЛОВЕДЕНИЯ НА УРОКАХ ТЕХНОЛОГИЙ | Хоменко, Людмила Миколаївна |
2018-03 | ОСНОВНЫЕ МОТИВЫ РАЗВИТИЯ ХУДОЖЕСТВЕННО-КОНСТРУКТОРСКОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ УЧАЩИХСЯ НА УРОКАХ ТЕХНОЛОГИЙ | Хоменко, Людмила Миколаївна |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 421 до 440 з 931