Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9050
Назва: ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ
Автори: Кравченко, Леся Василівна
Ключові слова: готельно-ресторанна справа
професійно-орієнтовані технології
Дата публікації: 2017
Видавництво: Умань: Видавець «Сочінський М.М.»,
Бібліографічний опис: Економіка та управління в ХХІ ст.: виклики та перспективи розвитку: матер.Міжнародної наук.-практ.конф., 18-19 травня 2017 р., м. Умань /за ред. Д.е.н.,проф. О.Г.Чирви. – Умань: Видавець «Сочінський М.М.», 2017. – С. 114-116.
Короткий огляд (реферат): У статті йдеться про те, що формування професійних компетенцій майбутніх фахівців у вищій школі України є не лише важливою складовою освітнього процесу, а й однією з базових засад підготовки фахівців. Однак, складний та суперечливий характер суспільних процесів, зміна ціннісної орієнтації молоді, зростання престижу вищої освіти, яка дає можливість бути конкурентоздатним на ринку праці, викликає необхідність зміни не тільки ставлення держави до молодого фахівця, але й удосконалення методів підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи, більшою мірою орієнтуючи їх на власне становлення та розвиток як професіонала, фахівця високого ґатунку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9050
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
FORMUVANNIa_PROFESIINYKh_KOMPETENTNOSTEI.pdf94,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.