Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4708
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Осьмьоркіна, Наталя Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2015-12-27T17:29:47Z | - |
dc.date.available | 2015-12-27T17:29:47Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Осьмьоркіна, Н.М. Гостинність-технологічний елемент готельного та ресторанного обслуговування / Н.М. Осьмьоркіна // Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Перспективи розвитку туристичної індустрії в Україні: регіональні аспекти" / Умань: Видавничо-поліграфічний цент "Візаві", 2015. - Ч.2 - С. 81 - 83. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4708 | - |
dc.description.abstract | У тезах розглянуто сутність поняття "гостинність", яке з наукової точки зору визначає систему заходів і порядок їх здійснення з метою задоволення найрізноманітніших побутових, господарських і культурних запитів гостей, їх обслуговування шляхом надання ряду послуг. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Візаві | uk |
dc.relation.ispartofseries | УДК 338.40(477)(063) | - |
dc.subject | сфера послуг | uk |
dc.subject | заклади розміщення | uk |
dc.subject | гостинні послуги | uk |
dc.subject | споживач готельно-ресторанних послуг | uk |
dc.subject | додаткові послуги | uk |
dc.subject | гостинність | uk |
dc.subject | ресурси гостинності | uk |
dc.subject | ринок послуг | uk |
dc.subject | стратегії та концепції гостинності | uk |
dc.subject | готельний та ресторанний бізнес | uk |
dc.title | Гостинність – технологічний елемент готельного та ресторанного обслуговування | uk |
dc.type | ConfThesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
hostynnist' – tekhnolohichnyy element hotel'noho ta restorannoho obsluhovuvannya.pdf | 221,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.