Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4708
Title: | Гостинність – технологічний елемент готельного та ресторанного обслуговування |
Authors: | Осьмьоркіна, Наталя Михайлівна |
Keywords: | сфера послуг заклади розміщення гостинні послуги споживач готельно-ресторанних послуг додаткові послуги гостинність ресурси гостинності ринок послуг стратегії та концепції гостинності готельний та ресторанний бізнес |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Візаві |
Citation: | Осьмьоркіна, Н.М. Гостинність-технологічний елемент готельного та ресторанного обслуговування / Н.М. Осьмьоркіна // Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Перспективи розвитку туристичної індустрії в Україні: регіональні аспекти" / Умань: Видавничо-поліграфічний цент "Візаві", 2015. - Ч.2 - С. 81 - 83. |
Series/Report no.: | УДК 338.40(477)(063) |
Abstract: | У тезах розглянуто сутність поняття "гостинність", яке з наукової точки зору визначає систему заходів і порядок їх здійснення з метою задоволення найрізноманітніших побутових, господарських і культурних запитів гостей, їх обслуговування шляхом надання ряду послуг. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4708 |
Appears in Collections: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hostynnist' – tekhnolohichnyy element hotel'noho ta restorannoho obsluhovuvannya.pdf | 221,41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.