Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4861
Назва: Соціальна робота з різними групами клієнтів
Автори: Кочубей, Тетяна Дмитрівна
Бойко, Ольга Миколаївна
Ключові слова: соціальна робота, різні групи клієнтів
Дата публікації: 2016
Видавництво: ФОП Жовтий О.В.
Бібліографічний опис: Соціальна робота з різними групами клієнтів : навчальний посібник / [уклад.: Т. Д. Кочубей, О. М. Бойко]. – Умань : ФОП Жовтий О.В., 2016. – 278 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник з курсів «Соціальна робота з різними групами клієнтів», «Організація роботи з різними соціальними групами» та «Соціальна робота в Україні» спрямований на допомогу студентам, викладачам під час підготовки до лекційних та практичних занять. Він включає описи та структуру навчальних дисциплін, теми практичних занять, завдання для самостійної роботи, індивідуальні навчально-дослідні завдання, тематику рефератів та соціальних проектів, лекції, питання для контролю та самоконтролю до кожної лекції, матеріали до практичних занять, нормативно-правові документи, тренінги, тестові завдання, питання для повторення, термінологічний словник, список рекомендованих джерел, додатки. Для викладачів і студентів напрямів підготовки (спеціальностей) «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка», педагогічних спеціальностей вищих навчальних закладів при вивченні дисциплін «Соціальна робота з різними групами клієнтів», «Організація роботи з різними соціальними групами» та «Соціальна робота в Україні», соціальних працівників та соціальних педагогів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4861
ISSN: УДК (36+37.013.42)(075.8) ББК (60.9+74.62)Я73
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СР Кочубей видрук. 2016.pdf2,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.