Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5738
Title: Створення здоров’язбережувального середовища початкової школи, як основне завдання в підготовці майбутнього вчителя
Authors: Осадченко, Тетяна Михайлівна
Keywords: здоров'язбережувальне середовище
початкова школа
Issue Date: 2014
Citation: Осадченко Т.М. Створення здоров’язбережувального середовища початкової школи, як основне завдання в підготовці майбутнього вчителя / Т.М. Осадченко // Основні напрями підготовки сучасного вчителя: глобалізація, стандартизація, інтеграція : матеріали Міжнародної науко-практичної конференції (м. Умань, 30-31 жовтня 2014 р.) / ред. кол. : Н. С. Побірченко, О. І. Безлюдний, Т. Д. Кочубей та ін. – Умань : ПП Жовтий О. О., 2014. – С. 101−103.
Abstract: На сьогодні основним завданням людства є збереження та зміцнення власного здоров’я так оточуючих людей. Відповідно держава про вирішення даного завдання покладається перш за все на педагогів, де головна увага має бути зосереджена на підготовку майбутнього вчителя початкової школи. Викладачі вищого навчального закладу мають підготувати студентів до створення здоров’язбережувального середовища в початковій школі, яке включатиме в себе сукупність певних умов, здоров’язбережувальних технологій, які використовуються навчальним закладом та спрямовані на збереження і зміцнення здоров’я дітей, на покращення їх настрою та самопочуття, функціонування стану організму, підвищення адаптаційних можливостей учнів та формування в них мотивації на здоровий спосіб життя.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5738
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osadchenko_tezykonf.pdf201,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.