Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5843
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМакаренко, Наталія Анатоліївна-
dc.contributor.authorПодзерей, Роман Вікторович-
dc.date.accessioned2016-11-28T13:10:46Z-
dc.date.available2016-11-28T13:10:46Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationМакаренко Н.А. Виробництво органічної сільськогосподарської продукції в Україні: наукові і практичні аспекти: [Монографія] / Н.А. Макаренко, В.І. Бондарь, В.В. Макаренко, А.В. Сальнікова, Р.В. Подзерей, Л.В. Рудніцька. – К.: «Компринт», 2016.- 276с.-
dc.identifier.isbn978-966-929-185-1-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5843-
dc.description.abstractУ монографії подано наукові та практичні аспекти щодо виробництва органічної сільськогосподарської продукції в Україні. Органічний спосіб виробництва гарантує високу якість продукції та раціональне використання природних ресурсів. Водночас, він передбачає запровадження системи заборон і обмежень, що, безсумнівно, може бути причиною зниження рентабельності виробництва та підвищення вартості продукції. Прийняття рішення про перехід до органічного виробництва продукції повинно базуватись на усвідомленні всіх його переваг і недоліків, а також мати чітку економічну, екологічну та соціальну аргументацію.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesУДК 631.95(477)(082);-
dc.relation.ispartofseriesББК 40.1;-
dc.subjectорганічне виробництвоuk
dc.subjectорганічна продукціяuk
dc.titleВиробництво органічної сільськогосподарської продукції в Україні: наукові і практичні аспектиuk
dc.typeMonographuk
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
111.pdf80,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.