Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5843
Title: Виробництво органічної сільськогосподарської продукції в Україні: наукові і практичні аспекти
Authors: Макаренко, Наталія Анатоліївна
Подзерей, Роман Вікторович
Keywords: органічне виробництво
органічна продукція
Issue Date: 2016
Citation: Макаренко Н.А. Виробництво органічної сільськогосподарської продукції в Україні: наукові і практичні аспекти: [Монографія] / Н.А. Макаренко, В.І. Бондарь, В.В. Макаренко, А.В. Сальнікова, Р.В. Подзерей, Л.В. Рудніцька. – К.: «Компринт», 2016.- 276с.
Series/Report no.: УДК 631.95(477)(082);
ББК 40.1;
Abstract: У монографії подано наукові та практичні аспекти щодо виробництва органічної сільськогосподарської продукції в Україні. Органічний спосіб виробництва гарантує високу якість продукції та раціональне використання природних ресурсів. Водночас, він передбачає запровадження системи заборон і обмежень, що, безсумнівно, може бути причиною зниження рентабельності виробництва та підвищення вартості продукції. Прийняття рішення про перехід до органічного виробництва продукції повинно базуватись на усвідомленні всіх його переваг і недоліків, а також мати чітку економічну, екологічну та соціальну аргументацію.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5843
ISBN: 978-966-929-185-1
Appears in Collections:Природничо-географічний факультет

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
111.pdf80,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.