Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5843
Title: | Виробництво органічної сільськогосподарської продукції в Україні: наукові і практичні аспекти |
Authors: | Макаренко, Наталія Анатоліївна Подзерей, Роман Вікторович |
Keywords: | органічне виробництво органічна продукція |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Макаренко Н.А. Виробництво органічної сільськогосподарської продукції в Україні: наукові і практичні аспекти: [Монографія] / Н.А. Макаренко, В.І. Бондарь, В.В. Макаренко, А.В. Сальнікова, Р.В. Подзерей, Л.В. Рудніцька. – К.: «Компринт», 2016.- 276с. |
Series/Report no.: | УДК 631.95(477)(082); ББК 40.1; |
Abstract: | У монографії подано наукові та практичні аспекти щодо виробництва органічної сільськогосподарської продукції в Україні. Органічний спосіб виробництва гарантує високу якість продукції та раціональне використання природних ресурсів. Водночас, він передбачає запровадження системи заборон і обмежень, що, безсумнівно, може бути причиною зниження рентабельності виробництва та підвищення вартості продукції. Прийняття рішення про перехід до органічного виробництва продукції повинно базуватись на усвідомленні всіх його переваг і недоліків, а також мати чітку економічну, екологічну та соціальну аргументацію. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5843 |
ISBN: | 978-966-929-185-1 |
Appears in Collections: | Природничо-географічний факультет |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.