Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5862
Назва: | Мікробіологічний контроль продуктів харчування |
Автори: | Соболенко, Любов Юліанівна Рубан, Людмила Сергіївна |
Ключові слова: | продукти харчування мікробіологічний контроль харчова інтоксикація декоративно-квіткові рослини |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Умань: «Сочінський М. М.» |
Бібліографічний опис: | Соболенко Л.Ю. Мікробіологічний контроль продуктів харчування / Л.Ю.Соболенко, Л. С. Рубан // Наукові записки екологічної лабораторії УДПУ : Вип. 19. – Умань : «Сочінський М. М.», 2016. – Вип. 19. – С. 55-58. |
Короткий огляд (реферат): | Викладено питання санітарно-епідеміологічного нагляду відповідно до сучасного стану в галузі контролю якості і безпеки харчової продукції та харчування в цілому. Розглянуто гігієнічну регламентацію бактеріальної контамінації харчової сировини і готової продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5862 |
Розташовується у зібраннях: | Природничо-географічний факультет |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Соболенко стаття.pdf | 191,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.