Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5862
Назва: Мікробіологічний контроль продуктів харчування
Автори: Соболенко, Любов Юліанівна
Рубан, Людмила Сергіївна
Ключові слова: продукти харчування
мікробіологічний контроль
харчова інтоксикація
декоративно-квіткові рослини
Дата публікації: 2016
Видавництво: Умань: «Сочінський М. М.»
Бібліографічний опис: Соболенко Л.Ю. Мікробіологічний контроль продуктів харчування / Л.Ю.Соболенко, Л. С. Рубан // Наукові записки екологічної лабораторії УДПУ : Вип. 19. – Умань : «Сочінський М. М.», 2016. – Вип. 19. – С. 55-58.
Короткий огляд (реферат): Викладено питання санітарно-епідеміологічного нагляду відповідно до сучасного стану в галузі контролю якості і безпеки харчової продукції та харчування в цілому. Розглянуто гігієнічну регламентацію бактеріальної контамінації харчової сировини і готової продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5862
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Соболенко стаття.pdf191,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.