Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6069
Назва: | English. Part 2. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей |
Інші назви: | Англійська мова. Готельно-ресторанна справа. Частина 2. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей |
Автори: | Бондар, Галина Олександрівна Щербань, Ірина Юріївна |
Ключові слова: | готельно-ресторанна справа зовнішньоекономічна діяльність |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Умань: АЛМІ |
Бібліографічний опис: | English. Part 2. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей : навч. посібн. / укл. Г. О. Бондар, І.Ю. Щербань. – Умань: АЛМІ, 2016. – 180 с. |
Короткий огляд (реферат): | English. Part 2. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей : навч. посібн. / укл. Г. О. Бондар, І.Ю. Щербань. – Умань: АЛМІ, 2016. – 180 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6069 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет іноземних мов |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
hot_cat_2.PDF | 353,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.