Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6151
Назва: Інструктивно-методичні рекомендації з дисципліни «Практика усного та писемного мовлення» для іноземних студентів ІV курсу спеціальності «Мова та література (англійська)»
Автори: Шульга, Наталія Володимирівна
Ключові слова: інструктивно-методичні матеріали
Дата публікації: 2016
Видавництво: ФОП Жовтий
Бібліографічний опис: Інструктивно-методичні рекомендації з дисципліни «Практика усного та писемного мовлення» для іноземних студентів ІV курсу спеціальності «Мова та література (англійська)» ф-ів іноземних мов вищих закл. освіти/ [автор Н.В. Шульга]. –Умань: ФОП Жовтий, 2016. – 42 с.
Серія/номер: УДК 811.111’24(072);
ББК 81.432.1-3p30;
I - 78;
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник «Інструктивно-методичні матеріали до навчальної дисципліни «Практика усного та писемного мовлення» є додатком до базового підручника «Практический курс английского язика : 4 курс : Учеб. для студ вьісш. учеб.заведений / Под ред. В.Д. Аракина. - М. : ВЛАДОС, 2006. - 352 с.». Він має на меті поглибити та розширити знання іноземних студентів з основних видів навчальної діяльності, передбачених програмою:
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6151
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.