Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6601
Title: ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНО-ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВИКЛАДАЧА З ОСНОВ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
Authors: Гвоздецька, Юлія Василівна
Keywords: інновація, інноваційна технологія, метод кейсів, проектна технологія, проект, викладач з основ технологій харчових виробництв, професійно- практична підготовка
Issue Date: Sep-2016
Publisher: Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка Україна, 82100, Дрогобич, вул. Івана Франка, 24
Citation: // Молодь і ринок // №9, 2016
Series/Report no.: УДК 371.4+665(08);
Abstract: У статті розкрито важливість ролі використання інноваційних технологій в процесі професійно-практичної підготовки майбутнього викладача з основ технологій харчових виробництв. Визначено протиріччя, які існують у професійній освіті при підготовці інженерно-педагогічних кадрів.. Актуальність використання інноваційних педагогічних технологій у професійно-практичній підготовці майбутніх викладачів з основ технологій харчових виробництв зумовлена її основними завданнями, які полягають у тому, щоб навчити майбутнього викладача самостійно здобувати знання та застосовувати їх для розв’язання нових пізнавальних і практичних завдань; сприяти розвитку комунікативних здібностей; розширити коло спілкування; прищепити уміння користуватися дослідницькими прийомами: збирати та аналізувати інформацію, висувати гіпотези, робити висновки.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6601
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovation technology.pdf369,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.