Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6969
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубова, Наталія Вячеславівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-08T16:49:51Z | - |
dc.date.available | 2017-06-08T16:49:51Z | - |
dc.date.issued | 2017-05 | - |
dc.identifier.citation | Сучасні тенденції розвитку української науки: Всеукр. наук. конф., 26-27 травня 2017 р., Переяслав-Хмельницький // Матеріали наукової конференції – Переяслав-Хмельницький, 2017. – Вип. 3 – С. 78-82. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6969 | - |
dc.description.abstract | Розв’язання завдання професійної школи щодо активізації навчально-пізнавальної діяльності учнів пов’язане з необхідністю вдосконалення педагогічного процесу, зокрема, впровадження лекційно-практичної системи навчання. Реалізація лекційно-практичної системи навчання потребує розробки методики проведення занять за даною системою в професійній освіті. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Матеріали наукової конференції – Переяслав-Хмельницький, 2017. – Вип. 3 – С. 78-82. | uk |
dc.relation.ispartofseries | УДК 378.147.091.32:664(072); | - |
dc.subject | професійна освіта, лекційно-практична система навчання, активізація навчально-пізнавальної діяльності учнів, фахівці харчових технологій. | uk |
dc.title | Шляхи реалізації лекційно-практичної системи навчання у професійній підготовці фахівців харчових технологій | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ShLYaXY`_REALIZACIYi_LEKCIJ.pdf | 388,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.