Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6969
Назва: | Шляхи реалізації лекційно-практичної системи навчання у професійній підготовці фахівців харчових технологій |
Автори: | Дубова, Наталія Вячеславівна |
Ключові слова: | професійна освіта, лекційно-практична система навчання, активізація навчально-пізнавальної діяльності учнів, фахівці харчових технологій. |
Дата публікації: | тра-2017 |
Видавництво: | Матеріали наукової конференції – Переяслав-Хмельницький, 2017. – Вип. 3 – С. 78-82. |
Бібліографічний опис: | Сучасні тенденції розвитку української науки: Всеукр. наук. конф., 26-27 травня 2017 р., Переяслав-Хмельницький // Матеріали наукової конференції – Переяслав-Хмельницький, 2017. – Вип. 3 – С. 78-82. |
Серія/номер: | УДК 378.147.091.32:664(072); |
Короткий огляд (реферат): | Розв’язання завдання професійної школи щодо активізації навчально-пізнавальної діяльності учнів пов’язане з необхідністю вдосконалення педагогічного процесу, зокрема, впровадження лекційно-практичної системи навчання. Реалізація лекційно-практичної системи навчання потребує розробки методики проведення занять за даною системою в професійній освіті. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6969 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ShLYaXY`_REALIZACIYi_LEKCIJ.pdf | 388,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.