Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7013
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілімонова, Ірина Афанасіївна-
dc.date.accessioned2017-09-19T16:46:56Z-
dc.date.available2017-09-19T16:46:56Z-
dc.date.issued2017-08-24-
dc.identifier.citationФілімонова І.А. Структура професійної компетентності у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій / Філімонова І.А. // Збірник наукових праць «Педагогічні науки» Херсонського державного університету. – Херсон: «Видавничий дім «Гельветика», 2017. – С. 140-146uk
dc.identifier.issn2413-1865-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7013-
dc.description.abstractУ статті розкриваються основні підходи до структурування професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій. Автором запропоновано власне бачення структури професійної компетентності як складної єдності взаємопов’язаних компонентів. Здійснено спробу оптимізації складників професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій. Характеризуються компоненти (мотиваційно-ціннісний, гностично-діяльнісний, особистісно-рефлексивний), що дозволять забезпечити успішний результат та надати майбутнім фахівцям високий рівень знань, умінь та навичок.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХерсонський державний університетuk
dc.relation.ispartofseries37.08;-
dc.subjectпрофесійна компетентність, структура професійної компетентності, компоненти, критерії, показники, інженер-педагог, фахівець-технолог.uk
dc.titleСТРУКТУРА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Filimonova_Structura_PO.pdf582,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.