Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7013
Title: СТРУКТУРА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Authors: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Keywords: професійна компетентність, структура професійної компетентності, компоненти, критерії, показники, інженер-педагог, фахівець-технолог.
Issue Date: 24-Aug-2017
Publisher: Херсонський державний університет
Citation: Філімонова І.А. Структура професійної компетентності у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій / Філімонова І.А. // Збірник наукових праць «Педагогічні науки» Херсонського державного університету. – Херсон: «Видавничий дім «Гельветика», 2017. – С. 140-146
Series/Report no.: 37.08;
Abstract: У статті розкриваються основні підходи до структурування професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій. Автором запропоновано власне бачення структури професійної компетентності як складної єдності взаємопов’язаних компонентів. Здійснено спробу оптимізації складників професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій. Характеризуються компоненти (мотиваційно-ціннісний, гностично-діяльнісний, особистісно-рефлексивний), що дозволять забезпечити успішний результат та надати майбутнім фахівцям високий рівень знань, умінь та навичок.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7013
ISSN: 2413-1865
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Filimonova_Structura_PO.pdf582,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.