Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7786
Назва: | Технологічне обладнання харчової галузі |
Автори: | Дубова, Наталія Вячеславівна |
Ключові слова: | теплове обладнання, обладнання харчова галузь холодильне обладнання, будова, експлуатація обладнання харчової галузі |
Дата публікації: | лис-2017 |
Видавництво: | ВПЦ «Візаві» |
Бібліографічний опис: | Технологічне обладнання харчової галузі : навч. посібн. / уклад. Т-38 Наталія Вячеславівна Дубова. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2017. – Ч. 2. – 114 с. |
Серія/номер: | УДК 664.002.5 (075.8); |
Короткий огляд (реферат): | У посібнику розкриваються питання призначення, класифікації, будови, правил експлуатації теплового та холодильного обладнання харчової галузі; висвітлені питання техніки безпеки під час роботи з ним. Призначений для викладачів професійно-технічних закладів і може бути використаний при підготовці студентів, які навчаються за спеціальністю професійна освіта (харчові технології). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7786 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohichne_obladnannya.docx | 27,74 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.