Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7886
Назва: Проектування та виготовлення об’єктів середовища
Автори: Гервас, Ольга Геннадіївна
Ключові слова: Проектування об'єктів середовищ
Виготовлення об'єктів середовищ
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Гервас О.Г. Проектування та виготовлення об’єктів середовища. Навчально-методичний посібник / Гервас Ольга Геннадіївна. – Умань: «АЛМІ», 2017. - 200 с.
Серія/номер: УДК;7.012 (075.)
Короткий огляд (реферат): В навчально-методичному посібнику подається теоретичний матеріал із основних критеріїв відбору об’єктів художнього проектування та виготовлення, композиційних закономірностей, що впроваджуються у процесі проектування, виготовлення та опорядження об’єктів середовища, основних положень із кольорознавства, що впроваджуються у процесі проектування та виготовлення об’єктів середовища, конструкційних матеріалів, що використовують у процесі проектування та виготовлення об’єктів середовища, основних видів технологій проектування, виготовлення та оздоблення різноманітних об’єктів середовища. Надаються методичні рекомендації до проведення лабораторно-практичних занять з курсу «Проектування та виготовлення об’єктів середовища». Для наукових працівників, викладачів та студентів інженерних, педагогічних та інженерно-педагогічних ВНЗ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7886
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
proekt.pdf209,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.