Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8293
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСоколенко, Людмила Степанівна-
dc.date.accessioned2017-12-04T11:06:55Z-
dc.date.available2017-12-04T11:06:55Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСоколенко Л.С.Харчові та лікувальні властивості продуктів бджільництва. Основи апівалеології / Л.С. Соколенко, С. В. Строяновський, Д.П. Плахтій. -Кам`янець-Подільський : ПП "Медобори-2006",2017.- 92 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8293-
dc.description.abstractУ книзі представлені дані науковців, пасічників і спеціалістів народної медицини з проблеми використання меду, прополісу, квіткового пилку, перги, маточного молочка,гомогенату трутневих личинок, бджолоотрути, підмору, воскової молі в оздоровленні та лікуванні людини.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesУДК;612.766:796-
dc.relation.ispartofseriesББК;28.903.7-
dc.subjectлікуванняuk
dc.subjectздоровий спосіб життяuk
dc.subjectздоров`яuk
dc.subjectбджолиний віскuk
dc.subjectапівалеологіяuk
dc.subjectапітерапіяuk
dc.titleХарчові та лікувальні властивості продуктів бджільництва. Основи апівалеологіїuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KhARChOVI TA LIKUVALNI VLASTYVOSTI PRODUKTIV BDZhILNYTsTVA. OSNOVY APIVALEOLOHII.pdf381,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.