Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8293
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Соколенко, Людмила Степанівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-04T11:06:55Z | - |
dc.date.available | 2017-12-04T11:06:55Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Соколенко Л.С.Харчові та лікувальні властивості продуктів бджільництва. Основи апівалеології / Л.С. Соколенко, С. В. Строяновський, Д.П. Плахтій. -Кам`янець-Подільський : ПП "Медобори-2006",2017.- 92 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8293 | - |
dc.description.abstract | У книзі представлені дані науковців, пасічників і спеціалістів народної медицини з проблеми використання меду, прополісу, квіткового пилку, перги, маточного молочка,гомогенату трутневих личинок, бджолоотрути, підмору, воскової молі в оздоровленні та лікуванні людини. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | УДК;612.766:796 | - |
dc.relation.ispartofseries | ББК;28.903.7 | - |
dc.subject | лікування | uk |
dc.subject | здоровий спосіб життя | uk |
dc.subject | здоров`я | uk |
dc.subject | бджолиний віск | uk |
dc.subject | апівалеологія | uk |
dc.subject | апітерапія | uk |
dc.title | Харчові та лікувальні властивості продуктів бджільництва. Основи апівалеології | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Факультет фізичного виховання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KhARChOVI TA LIKUVALNI VLASTYVOSTI PRODUKTIV BDZhILNYTsTVA. OSNOVY APIVALEOLOHII.pdf | 381,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.