Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8293
Title: Харчові та лікувальні властивості продуктів бджільництва. Основи апівалеології
Authors: Соколенко, Людмила Степанівна
Keywords: лікування
здоровий спосіб життя
здоров`я
бджолиний віск
апівалеологія
апітерапія
Issue Date: 2017
Citation: Соколенко Л.С.Харчові та лікувальні властивості продуктів бджільництва. Основи апівалеології / Л.С. Соколенко, С. В. Строяновський, Д.П. Плахтій. -Кам`янець-Подільський : ПП "Медобори-2006",2017.- 92 с.
Series/Report no.: УДК;612.766:796
ББК;28.903.7
Abstract: У книзі представлені дані науковців, пасічників і спеціалістів народної медицини з проблеми використання меду, прополісу, квіткового пилку, перги, маточного молочка,гомогенату трутневих личинок, бджолоотрути, підмору, воскової молі в оздоровленні та лікуванні людини.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8293
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KhARChOVI TA LIKUVALNI VLASTYVOSTI PRODUKTIV BDZhILNYTsTVA. OSNOVY APIVALEOLOHII.pdf381,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.