Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8293
Title: | Харчові та лікувальні властивості продуктів бджільництва. Основи апівалеології |
Authors: | Соколенко, Людмила Степанівна |
Keywords: | лікування здоровий спосіб життя здоров`я бджолиний віск апівалеологія апітерапія |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Соколенко Л.С.Харчові та лікувальні властивості продуктів бджільництва. Основи апівалеології / Л.С. Соколенко, С. В. Строяновський, Д.П. Плахтій. -Кам`янець-Подільський : ПП "Медобори-2006",2017.- 92 с. |
Series/Report no.: | УДК;612.766:796 ББК;28.903.7 |
Abstract: | У книзі представлені дані науковців, пасічників і спеціалістів народної медицини з проблеми використання меду, прополісу, квіткового пилку, перги, маточного молочка,гомогенату трутневих личинок, бджолоотрути, підмору, воскової молі в оздоровленні та лікуванні людини. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8293 |
Appears in Collections: | Факультет фізичного виховання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KhARChOVI TA LIKUVALNI VLASTYVOSTI PRODUKTIV BDZhILNYTsTVA. OSNOVY APIVALEOLOHII.pdf | 381,98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.