Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8347
Title: Формування творчого потенціалу майбутнього вчителя хореографії в процесі постановки розгорнутої танцювальної форми як аспект професійної самореалізації в системі хореографічно-педагогічної освіти
Authors: Андрощук, Людмила Михайлівна
Keywords: творчий потенціал
професійна самореалізація
майбутній вчитель хореографії
творчі завдання
розгорнута танцювальна форма,
трипільська культура
професійно-педагогічна підготовка
хореографічно-педагогічна освіта
Issue Date: 2015
Publisher: Суми : видавничо-виробниче підприємство «Мрія»
Citation: Андрощук Л.М. Формування творчого потенціалу майбутнього вчителя хореографії в процесі постановки розгорнутої танцювальної форми як аспект професійної самореалізації в системі хореографічно-педагогічної освіти / Л.М. Андрощук // Актуальні питання мистецької освіти та виховання: збірник наукових праць: випуск 1-2 (5-60 / гол. ред. Ніколаї Г.Ю. – Суми : видавничо-виробниче підприємство «Мрія», 2015. – С. 86-96.
Series/Report no.: УДК 371.134:793.3(07);
Abstract: У статті проаналізовано формування творчого потенціалу майбутнього вчителя хореографії в процесі постановки розгорнутої танцювальної форми як аспект професійної самореалізації в системі хореографічно-педагогічної освіти на прикладі танцювальної вистави «Діти Сонця». Підготовка майбутніх вчителів хореографії у педагогічному вищому навчальному закладі потребує пошуку нових форм, методів та засобів навчання та виховання. Постановка розгорнутої хореографічної форми забезпечує ефективність процесу формування творчого потенціалу майбутнього вчителя хореографії як аспекту професійної самореалізації в системі хореографічно-педагогічної освіти.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8347
Appears in Collections:Факультет мистецтв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Форм творч пот Суми.pdf414,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.