Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8528
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілімонова, Ірина Афанасіївна-
dc.contributor.authorГвоздецька, Юлія Василівна-
dc.date.accessioned2018-02-20T18:22:10Z-
dc.date.available2018-02-20T18:22:10Z-
dc.date.issued2018-02-20-
dc.identifier.issn2708-5341-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8528-
dc.description.abstractУ статті розкриваються основні підходи до визначення педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій у процесі фахової підготовки. У статті запропоновано власне бачення педагогічних умов. Обґрунтований відбір необхідних і достатніх умов є черговим етапом оптимізації процесу фахової підготовки майбутніх фахівців у галузі харчових технологій щодо формування їх професійної компетентності.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectпедагогічні умови, фахівець у галузі харчових технологій, мотивація, інноваційні технології, практична підготовкаuk
dc.titleПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gvozdecka_Filimonova.pdf576,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.