Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8528
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Філімонова, Ірина Афанасіївна | - |
dc.contributor.author | Гвоздецька, Юлія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-20T18:22:10Z | - |
dc.date.available | 2018-02-20T18:22:10Z | - |
dc.date.issued | 2018-02-20 | - |
dc.identifier.issn | 2708-5341 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8528 | - |
dc.description.abstract | У статті розкриваються основні підходи до визначення педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій у процесі фахової підготовки. У статті запропоновано власне бачення педагогічних умов. Обґрунтований відбір необхідних і достатніх умов є черговим етапом оптимізації процесу фахової підготовки майбутніх фахівців у галузі харчових технологій щодо формування їх професійної компетентності. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | педагогічні умови, фахівець у галузі харчових технологій, мотивація, інноваційні технології, практична підготовка | uk |
dc.title | ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Gvozdecka_Filimonova.pdf | 576,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.