Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8528
Title: ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ
Authors: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Гвоздецька, Юлія Василівна
Keywords: педагогічні умови, фахівець у галузі харчових технологій, мотивація, інноваційні технології, практична підготовка
Issue Date: 20-Feb-2018
Abstract: У статті розкриваються основні підходи до визначення педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій у процесі фахової підготовки. У статті запропоновано власне бачення педагогічних умов. Обґрунтований відбір необхідних і достатніх умов є черговим етапом оптимізації процесу фахової підготовки майбутніх фахівців у галузі харчових технологій щодо формування їх професійної компетентності.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8528
ISSN: 2708-5341
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gvozdecka_Filimonova.pdf576,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.