Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8740
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ящук, Сергій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Гвоздецька, Юлія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-15T11:11:24Z | - |
dc.date.available | 2018-06-15T11:11:24Z | - |
dc.date.issued | 2018-06-15 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/8740 | - |
dc.description.abstract | The article provides theoretical substantiation of the structure of professional competence of the future engineer-teacher of the sphere of food production and the influence on it of disciplines of professional training. The most important task of professional training of the future engineer-teacher of the sphere of food production in a higher educational institution is the formation of a high level of professional competence. The analysis of the training program of the future teacher-engineer of the sphere of food production has been analyzed, which showed that in the process of professional training the necessary competencies are not sufficiently formed. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | STRUCTURE OF PROFESSIONAL COMPETENCY | uk |
dc.subject | ENGINEER-PEDAGOGUE OF THE FOOD INDUSTRY | uk |
dc.title | Structure of professional competency of the engineer-pedagogue of the food industry and the effects of professional preparation | uk |
dc.type | Monograph | uk |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гвоздецька Ю.В., Ящук С.М. (1).pdf | 294,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.