Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8748
Назва: Методична підготовка студентів-філологів до українознавчої роботи в школі в контексті неперервної освіти.
Автори: Циганок, Оксана Олександрівна
Ключові слова: Методична підготовка
вчитель-філолог
українознавча робота
Дата публікації: 2018
Видавництво: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Циганок О. О. Методична підготовка студентів-філологів до українознавчої роботи в школі в контексті неперервної освіти. Неперервна педагогічна освіта в Україні: стан, проблеми, перспективи : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Умань, 27 квітня 2018 року / гол. ред. Муковіз О. П. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2018. – 82 с. С. 70 – 72.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано значення методичної науки, встановлено місце та роль українознавства в системі навчальних дисциплін, що вивчаються у школі, принципів, методів, засобів та організаційних форм навчання. На основі багаторічної дослідницької практики, досвіду наукових та історіософських шкіл було визначено як найважливіші правила українознавчого дослідження наступні принципи: історизму, системності, об’єктивності, всебічності, наступності (спадкоємності), світоглядності, антропологізму, спростування хибних тверджень попередників та ін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/8748
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Циганок_тези.pdf151,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.